Žuvies blyneliai su žirnių įdaru
Ingredientai: Menkės filė - 500 gramai, Balta duona - 100 gramai, Pienas - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Žirneliai - 300 gramai, Džiūvėsėliai - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 0.5 arba.
Žuvį sumalti. Baltą duoną pamirkyti piene ir sutrinti. Sumaišyti su žuvimi. Į žuvies faršą įmaišyti susmulkintą svogūną, druską ir pipirus. Sutrinti žirnelius. Suformuoti blynelius su žirnių įdaru. Pasiėmus žuvies faršo gabalėlį suploti, įdėti šaukštelį žirnių ir užspausti. Suploti, kad gautųsi blyno formos. Išplakti kiaušinį. Kiekvieną žuvies blynelį pamirkyti kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinyje. Į įkaitintą aliejų sudėti blynelius ir apkepti abi puses (po 2 minutes).