Žuvies blyneliai su žirnių įdaru

Ingredientai: Menkės filė - 500 gramai, Balta duona - 100 gramai, Pienas - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Žirneliai - 300 gramai, Džiūvėsėliai - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 0.5 arba.

Žuvį sumalti. Baltą duoną pamirkyti piene ir sutrinti. Sumaišyti su žuvimi. Į žuvies faršą įmaišyti susmulkintą svogūną, druską ir pipirus. Sutrinti žirnelius. Suformuoti blynelius su žirnių įdaru. Pasiėmus žuvies faršo gabalėlį suploti, įdėti šaukštelį žirnių ir užspausti. Suploti, kad gautųsi blyno formos. Išplakti kiaušinį. Kiekvieną žuvies blynelį pamirkyti kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinyje. Į įkaitintą aliejų sudėti blynelius ir apkepti abi puses (po 2 minutes).

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.