Žuvies ir grybų kotletai

Ingredientai: Lydekos filė - 1 kilogramas, Kiaušinis - 1 vienetas, Krakmolas - 2 valgomieji šaukštai, Batonas - 2 riekės, Virti kiaušiniai - 2 vienetai, Džiovinti grybai - 100 gramai, Svogūnas - 1 vienetas.

Išmirkinkite piene batoną, sumalkite kartu su žuvimi. Įmuškite kiaušinį, sudėkite prieskonius, druską, krakmolą ir gerai išmaišykite. Grybus išmirkinkite ir susmulkinkite. Supjaustykite svogūną, virtus kiaušinius, pabarstykite druska ir apkepkite. Iš žuvies faršo formuokite paplotėlius, įdėkite įdaro, apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite keptuvėje arba orkaitėje.

Susiję straipsniai

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.