Kepta žąsis su vaisiais

Ingredientai: Žąsies - 500 gramai, Razinos - 2 valgomieji šaukštai, Mairūnas - 1 gramas, Obuolių - 100 gramai.

Žąsį įtrinti druska, pipirais, rozmarinu, mairūnu. Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Razinas nuplauti ir sumaišyti su obuoliais. Žąsies gabaliukus sumaišyti su obuoliais ir razinomis. Kepti įvyniotus į foliją 180 laipsnių 1,5 valandos.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.