Skanūs beliašai

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Mielės - 15 gramai, Pienas - 0.5 stiklinės, Faršas - 400 gramai, Svogūnai - 2 vienetai.

Sumaišykite faršą ir smulkintus svogūnus, įberkite druskos ir pipirų. Paruoškite mielinę tešlą, iškočiokite paplotėlius, įdėkite faršo ir užlankstykite kraštus. Kepkite įkaitintame aliejuje iš dviejų pusių.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.