Tiršta burokėlių sriuba

Ingredientai: Burokėliai - 100 mililitrai, Burokėliai - 2 vienetai, Bulvės - 2 vienetai, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Morka - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras.

Daržoves nuplaukite ir atskirai išvirkite pasūdytame vandenyje. Nulupkite, įmaišykite petražolių ir grietinėlės. Pertrinkite sriubą ir patiekite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.