Tiršta burokėlių sriuba

Ingredientai: Burokėliai - 100 mililitrai, Burokėliai - 2 vienetai, Bulvės - 2 vienetai, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Morka - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras.

Daržoves nuplaukite ir atskirai išvirkite pasūdytame vandenyje. Nulupkite, įmaišykite petražolių ir grietinėlės. Pertrinkite sriubą ir patiekite.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.