Žuvies kotletukai

Ingredientai: Žuvies faršas - 800 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Kiaušinis - 1 vienetas, Česnkas - 2 skiltelės, Malti džiūvesėliai - 100 gramai.

Susmulkinkite smulkintuvu žalumynus ir česnaką. Į faršą sudėkite susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinį, druską, prieskonius, išmaišykite. Formuokite kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių 15-20 min.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.