Žuvies kotletukai

Ingredientai: Žuvies faršas - 800 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Kiaušinis - 1 vienetas, Česnkas - 2 skiltelės, Malti džiūvesėliai - 100 gramai.

Susmulkinkite smulkintuvu žalumynus ir česnaką. Į faršą sudėkite susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinį, druską, prieskonius, išmaišykite. Formuokite kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių 15-20 min.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.