Agurkų ir mandarinų salotos

Ingredientai: Silpnai raugti agurkai - 3 vienetai, Mandarinas - 1 vienetas, Krapų šakelės - 4 vienetai.

Agurkus supjaustykite pusžiedžiais, mandariną nulupkite, padalinkite skiltelėmis, susmulkinkite krapus. Užpilkite sūrymu, kad jis dengtų agurkus ir mandarinus. Dera beveik su visais produktais, todėl idealiai tinka šventiniam stalui.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!