Aguročių ir obuolių pudingas
Ingredientai: Aguročiai - 150 gramai, Obuoliai - 75 gramai, Pienas - 25 mililitrai, Sviestas - 15 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Cukrus - 10 gramai, Manų kruopos - 15 gramai, Grietinė - 30 gramai.
Aguročius nuplaukite ir nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir troškinkite piene su 10 g sviesto, kol pusiau išsitroškins. Įdėkite supjaustytų obuolių, cukraus, patroškinkite dar 5 minutes. Suberkite manus ir 5–10 minučių palaikykite puodą ant labai silpnos ugnies. Masę šiek tiek atvėsinkite, įdėkite trynį, išplaktus baltymus ir sumaišykite. Ištepkite formą sviestu ir suverskite į ją masę. Apkepkite orkaitėje ir valgykite su grietine.