Daržovių apkepas su jautiena

Ingredientai: Jautiena - 1 kilogramas, Paprika - 3 vienetai, Pomidorai - 3 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 300 gramai, Majonezas - 250 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Kmynai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 žiupsnelis.

Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabaliukais, pamuškite, pabarstykite druska ir mėgstamais prieskoniais, apkepkite aliejuje. Sudėkite į troškintuvą. Ant viršaus dėkite stambiai tarkuotas morkas, užberkite kmynų ir petražolių. Aptapkite majonezu, išdėliokite žiedais supjaustytą papriką, plonais griežinėliais supjaustytą svogūnų sluoksnį, ant viršaus - griežinėliais supjaustytų pomidorų sluoksnį, vėl svogūnus, papriką ir vėl svogūnus. Kiekvieną sluoksnį, išskyrus svogūnų, pabarstykite tarkuotu sūriu. Svogūnų sluoksnius ištepkite majonezu. Sūdykite kiekvieną sluoksnį, bet po truputį. Alyvuoges perpjauite pusiau ir sudėkite ant apkepo viršaus. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20-25 min.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.