Džiovintų vaisių kisieliaus receptas

Ingredientai: Vanduo - 1 litras, Džiovinti vaisai - 200 gramai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 1 stiklinė.

Sudėkite į verdantį vandenį džiovintus vaisius ir virkite maždaug 10 min. Tuo tarpu šaltame vandenyje ištirpinkite krakmolą ir pagal skonį įberkite cukraus. Supilkite puodelio turinį į puodą su vaisiais ir maišykite, kol užvirs.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.