Džiovintų vaisių kisieliaus receptas

Ingredientai: Vanduo - 1 litras, Džiovinti vaisai - 200 gramai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 1 stiklinė.

Sudėkite į verdantį vandenį džiovintus vaisius ir virkite maždaug 10 min. Tuo tarpu šaltame vandenyje ištirpinkite krakmolą ir pagal skonį įberkite cukraus. Supilkite puodelio turinį į puodą su vaisiais ir maišykite, kol užvirs.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.