Gaivus pomidorų sulčių gėrimas

Ingredientai: Pomidorų sultys - 200 mililitrai, Kiaušinio trynys - 1 vienetas, Citrinos sultys - 1 arbatinis šaukštelis, Plakta grietinėlė - 1 arbatinis šaukštelis.

Sumaišyti pomidorų ir citrinos sultis. Supilkite atskirai išplaktą kiaušinio trynį. Įberkite druskos ir pipirų, įdėkite grietinėlės ir citrinos žievelės.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

7,00 €
36 | 8 | S
5,00 €
34 | 6 | XS
10,00 €