Kamuoliukai su vištiena

Ingredientai: Vištienos faršas - 500 gramai, Sluoksniuota tešla - 250 gramai, Svogūnai - 2 vienetai, Kiaušiniai - 2 vienetai.

Įberkite į faršą druskos ir pipirų, įdėkite smulkintų svogūnų, išmaišykite. Formuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus. Tešlą pakočiokite ir supjaustykite ne platesnėmis nei 0,5 cm pločio juostelėmis, apvyniokite kukuliukus ir sudėkite į skardą. Aptepkite kiaušinių tryniu, kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20-25 minutes.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.