Kepsnys su obuoliais

Ingredientai: Kiauliena (be kaulo) - 1 kilogramas, Obuoliai - 4 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Česnakas - 4 skiltelės, Rozmarinai - 1 arbatinis šaukštelis, Alyvuogių aliejus - 1 arbatinis šaukštelis.

Kiaulieną įtrinkite druska, pipirais ir aliejumi. Obuolius nuplaukite, perpjaukite į keturias dalis ir pašalinkite sėklas bei sėklalizdžius. Ištepkite aliejumi kepimo indą, sudėkite mėsą, aplinkui - obuolius, česnaką ir svogūnus, pabarstykite džiovintais rozmarinais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 1 valandą. Supjaustykite, patiekite su obuoliais, svogūnais ir mėgstamu padažu.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.