Kiaulienos suktinukai su bulvėmis

Ingredientai: Kiauliena - 500 gramai, Bulvės - 5 vienetai, Sūris - 50 gramai, Adžika - 1 valgomasis šaukštas, Majonezas - 200 gramai.

Kiaulieną supjaustykite ilgomis juostelėmis, pabarstykite druska, pipirais, sumaišykite su majonezu, adžika ir palikite pusvalandžiui marinuotis. Bulves nuskuskite ir supjaustykite šiaudeliais. Bulves sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite druskos. Palikite pastovėti 15 minučių, nusunkite. Kiaulieną pabarstykite žalumynais, uždėkite ant kiekvienos juostelės po keletą bulvių šiaudelių, susukite ir užtvirtinkite dantų krapštukais. Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol iškeps.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.