Mišrainė su rūkyta vištiena

Ingredientai: Rūkytas vištos ketvirtis - 1 vienetas, Agurkas - 1 vienetas, Pomidoras - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Konservuoti kukurūzai - 3 valgomieji šaukštai, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Krapai - 1 pundelis, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis.

Daržoves supjaustykite, nuo supjaustyto pomidoro rankomis šiek tiek nuspauskite skystį. Kukurūzus perplaukite ir palikite šiek tiek apdžiūti. Nuimkite vištienos odelę, nukaulinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Viską sumaišykite, salotas pagardinkite druska, pipirais, smulkintais krapais, užtaisykite majonezu. Smulkiai supjaustę salotoms skirtus produktus galite juos įsukti į lavašą ar tortilijas ir patiekti suktinukus.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.