Obuolinis plokštainis

Ingredientai: Cukrus - 200 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pienas - 200 mililitrai, Obuoliai - 5 vienetai, Batonas - 1 vienetas.

Indelyje išsukite trynius su cukrumi ir atskieskite pienu. Į mišinį pamirkykite batono riekeles, sudėkite jas į į kepimo formelę, apklotą kepimo popieriumi ir pateptą riebalais. Supjaustykite obuolius, apibarstykite cukrumi ir dėkite ant batono. Ant obuoliukų dėkite dar vieną sluoksnį batono. Išplakite baltymą su cukrumi ir šiuo mišiniu užpilkite kepinio viršų. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40 min.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.