Paprastos mielinės bandelės

Ingredientai: Mielės, sausos - 15 gramai, Kvietiniai miltai - 500 gramai, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Vanduo - 380 mililitrai.

Šiltame vandenyje išmaišyti sausas mieles, supilti druską ir miltus. Gerai išminkyti. Tešlą palikti kambario temperatūroje apie 1 valandą. Po to tešlą dar kartą išminkyti. Iš tešlos rankomis suformuoti norimo dydžio ir formos bandeles. Bandeles į kepimo skardą sudėti toliau vienas nuo kitų (apie 5-8 cm atstumu), nes jos dar išsipūs. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.

Skelbimai

20,00 €
44 | 16 | L
12,00 €
122 | 6 - 7 m.
25,00 €