Paprastos mielinės bandelės

Ingredientai: Mielės, sausos - 15 gramai, Kvietiniai miltai - 500 gramai, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Vanduo - 380 mililitrai.

Šiltame vandenyje išmaišyti sausas mieles, supilti druską ir miltus. Gerai išminkyti. Tešlą palikti kambario temperatūroje apie 1 valandą. Po to tešlą dar kartą išminkyti. Iš tešlos rankomis suformuoti norimo dydžio ir formos bandeles. Bandeles į kepimo skardą sudėti toliau vienas nuo kitų (apie 5-8 cm atstumu), nes jos dar išsipūs. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.