Pyragaičiai „Bulvytės“

Ingredientai: Sausainiai (paprasti) - 800 gramai, Sviestas - 200 gramai, Kondensuotas pienas - 1 skardinė, Kakava - 5 valgomieji šaukštai.

Sausainius permalkite mėsmale. Vietoje sausainių galima naudoti biskvito ar kitokio kepinio trupinius. Kondensuotą pieną išplakite su kambario temperatūros sviesto, sudėkite kakavą. Jeigu norite ir jeigu sausainių nevalgys vaikai, galite įpilti porą šaukštų raudonojo vyno ar šaukštelį konjako. Į masę suberkite sausainių trupinius ir labai gerai išmaišykite, suminkykite. Masę galite pagerinti įmaišę smulkintų riešutų, šokolado gabaliukų. Suformuokite bulvytes, papuoškite riešutais ar sviestinio kremo lašeliais, apiberkite kakava ir 5-6 val. šaldykite šaldytuve. Nostalgiškas skonis!

Susiję straipsniai

Vištienos suktinukai su kumpiu ir sūriu „Cordon Bleu“

Skanutėliai vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ su kumpiu ir tįstančiu sūriu tiks tiek ypatingesniems pietums ar vakarienei, tiek ir šventiniam stalui.

Varškėtukai su cukinija

Įprasti cukinijų blyneliai nusibodo, o reikia sunaudoti užsilikusią cukiniją? Siūlome išsikepti varškėtukų su cukinija!

Pačios skaniausios ir paprasčiausios varškės spurgytės

Pačios jaukiausios, puriausios ir skaniausios, tiesiog neatsivalgomos varškės spurgytės!