Salotos „Morkytės“

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 300 gramai, Bulvės - 3 vienetai, Pievagrybiai - 300 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Morkos - 5 vienetai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Majonezas - 300 gramai, Petražolės - 1 pundelis.

Išvirkite bulves ir morkas, stambiai sutarkuokite. Išvirkite kiaušinius, smulkiai sukapokite arba sutarkuokite. Išvirkite vištieną pasūdytame vandenyje, supjaustykite mažais gabaliukais. Susmulkinkite grybus ir svogūnus, apkepkite. Formuokite 5-6 morkytes, sluoksniuokite salotas: bulvės, grybai su svogūnais, vištiena ir kiaušiniai. Kiekvieną sluoksnį pertepkite majonezu. Atsargiai ant viršaus sudėkite morkas, papuoškite petražolėmis.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.