Sausainiai su pistacijomis

Ingredientai: Sviestas - 400 gramai, Cukrus - 200 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 520 gramai.

Išsukite minkštą sviestą su cukrumi, druska, kiaušinių tryniais ir grietine, išplakite iki kreminės konsistencijos. Suberkite miltus ir išmaišykite, palikite šaldytuve, kad atvėstų. Iškočiokite, supjaustykite formelėmis, kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, kol gražiai pagels. Dar karštus sausainius aptepkite baltymu ir pabarstykite skaldytais riešutais, papuoškite pagal savo skonį.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

40,00 €
37 | 24,0 cm | 4 - 4½
7,00 €
36 | 8 | S
2,00 €
38 | 10 | S