„Smaragdinės“ salotos

Ingredientai: Virta jautiena - 200 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Pievagrybiai - 150 gramai, Sūris - 100 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 150 gramai, Agurkai - 2 vienetai.

Supjaustykite jautieną kubeliais. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūną ir grybus, apkepkite aliejuje. Sutarkuokie sūrį. Sumaišykite visus komponentus (išskyrus agurkus) su grietine arba majonezu, pagardinkite druska, išmaišykite dar kartą. Sudėkite į dubenėlį kalniuku, papuoškite agurkų riekelėmis.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.