„Smaragdinės“ salotos

Ingredientai: Virta jautiena - 200 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Pievagrybiai - 150 gramai, Sūris - 100 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 150 gramai, Agurkai - 2 vienetai.

Supjaustykite jautieną kubeliais. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūną ir grybus, apkepkite aliejuje. Sutarkuokie sūrį. Sumaišykite visus komponentus (išskyrus agurkus) su grietine arba majonezu, pagardinkite druska, išmaišykite dar kartą. Sudėkite į dubenėlį kalniuku, papuoškite agurkų riekelėmis.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.