Šokoladinis pudingas su riešutais

Ingredientai: Miltai - 75 gramai, Kepimo milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Sviestas - 200 gramai, Riešutai - 150 gramai, Džiūvėsėliai - 250 gramai, Šokoladas - 250 gramai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Cukraus pudra - 100 gramai.

Persijokite miltus ir kepimo miltelius, sviestą stambiai sutarkuokite. Riešutus sumalkite ir sumaišykite su maltais džiūvėsėliais ir tarkuotu šokoladu. Trynius išsukite su cukraus pudra, sumaišykite su išplaktais baltymais. Į sviestą suberkite sausų produktų mišinį, išmaišykite, supilkite kiaušinių masę ir taip pat gerai išmaišykite. Ištepkite sviestu karščiui atsparią formą, sukrėskite į ją masę, palyginkite, pridenkite folija ir kepimo popieriumi, apriškite. Įstatykite į didesnį puodą, pripilkite tiek vandens, kad apsemtų daugiau nei pusę, uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 2 val.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.

Skelbimai

20,00 €
44 | 16 | L
12,00 €
122 | 6 - 7 m.
10,00 €