Šokoladinis pudingas su riešutais

Ingredientai: Miltai - 75 gramai, Kepimo milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Sviestas - 200 gramai, Riešutai - 150 gramai, Džiūvėsėliai - 250 gramai, Šokoladas - 250 gramai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Cukraus pudra - 100 gramai.

Persijokite miltus ir kepimo miltelius, sviestą stambiai sutarkuokite. Riešutus sumalkite ir sumaišykite su maltais džiūvėsėliais ir tarkuotu šokoladu. Trynius išsukite su cukraus pudra, sumaišykite su išplaktais baltymais. Į sviestą suberkite sausų produktų mišinį, išmaišykite, supilkite kiaušinių masę ir taip pat gerai išmaišykite. Ištepkite sviestu karščiui atsparią formą, sukrėskite į ją masę, palyginkite, pridenkite folija ir kepimo popieriumi, apriškite. Įstatykite į didesnį puodą, pripilkite tiek vandens, kad apsemtų daugiau nei pusę, uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 2 val.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.