Su bulvėmis kepta vištiena

Ingredientai: Vištiena - 1 kilogramas, Majonezas - 200 gramai, Garstyčios - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 2 skiltelės, Bulvės - 1 kilogramas.

Vištieną įtrinkite česnaku ir apibarstykite prieskoniais, aptepkite majonezu bei garstyčiomis. Pamarinuokite keletą valandų. Sudėkite su bulvėmis į riebalais išteptą kepimo skardą ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje iki valandos.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.