Vaikiški sumuštinukai „Žvėreliai“

Ingredientai: Ryžių trapučiai - 2 vienetai, Varškė - 100 gramai, Pienas - 50 gramai, Ridikėlis - 0.5 vieneto, Agurkas - 0.25 vieneto, Paprika - 0.25 vieneto, Svogūno laiškai - 3 vienetai.

Išmaišykite varškę su pienu iki vienalytės masės ir aptepkite trapučius. Papuoškite ridikėlio, paprikos ir agurko griežinėliais, išpjaustykite akytes, ausytes. Iš svogūnų laiškų padarykite ūselius.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.