Varškės desertas su persikais

Ingredientai: Varškė - 350 gramai, Pienas - 100 mililitrai, Grietinė - 100 gramai, Cukrus - 100 gramai, Želatina - 15 gramai, Konservuoti persikai - 400 gramai.

Varškę gerai pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su cukrumi bei grietine. Želatiną suberkite į 50 ml šilto pieno ir palikite išbrinkti maždaug 15 minučių. Pašildykite likusį pieną (tačiau neužvirinkite), supilkite plona srovele pieną su išbrinkusia želatina, išmaišykite. Persikus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su varške, pienu ir išpilstykite į nedideles formeles. Palikite šaldytuve 3-4 valandoms, patiekite su arbata arba kava.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.