Varškės kepinėliai

Ingredientai: Varškė - 2 pakeliai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Manų kruopos - 3 valgomieji šaukštai, Pienas - 100 mililitrai.

Giliame indelyje sumaišykite varškę, kiaušinius ir cukrų. Manų kruopas suberk į stiklinę ir užpilk pienu. Pienas turėtų susigerti į kruopas. Išrmirukusius manus sudėk į varškės masę ir išmaišyk. Iš gautos tešlos suformuok norimo dydžio ir formos pyragėlius, dėk į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepk, kol gražiai paruduos.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.