Varškės tešloje įdarytos dešrelės

Ingredientai: Varškė - 200 gramai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Nugesinta soda - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai - 2 stiklinės, Pieniškos dešrelės - 10 vienetai.

Iš varškės, kiaušinio, miltų ir sodos išminkyti tešlą, iškočioti pailgą blyną ir supjaustyti juostelėmis (3 cm pločio) apvynioti dešreles ir virti riebaluose arba kepti orkaitėje.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.