Vištų sparneliai medaus - sojų padaže
Ingredientai: Vištų sparneliai - 1 kilogramas, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Sojų padažas - 4 valgomieji šaukštai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Aštrus čili padažas („Tabasco“ ar pan.) - 1 arbatinis šaukštelis, Pomidorų pasta - 1 valgomasis šaukštas, .
Skystą medų sumaišykite su sojų padažu, pilkite aliejų, „Tabasco“ padažą, pomidorų pastą ir gerai išplakite. Sparnelius ištrinkite druska, pipirais, sudėkite į pasiruoštą padažą. Marinuokite šaldytuve, bent 2 valandas. Galima palaikyti ir pernakt. Skardą patepkite aliejumi, sudėkite sparnelius. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Žinoma, galima kepti ir virš žarijų. Šiek tiek aštrūs ir labai skanūs sparneliai.