Apkepukai su špinatais
Ingredientai: Bulvės - 500 gramai, Pievagrybiai - 200 gramai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Špinatai - 300 gramai, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 1 skiltelė, Feta sūris - 150 gramai, Juodosios alyvuogės - 80 gramai, Grietinėlė, 35 % riebumo - .
Bulves nuskuskite ir išvirkite, smulkintus pievagrybius porą minučių pakepinkite aliejuje. Išgriebkite grybus, toje pačioje keptuvėje pakepinkite špinatus, česnaką ir svogūnus. Pagardinkite prieskoniais, sudėkite pievagrybius. Bulves supjaustykite griežinėliais ir išklokite kepimo formeles, tada supilkite paruoštą masę, apdėliokite alyvuogėmis ir sūriu, apipilkite grietinės ir grietinėlės padažu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių.