Apkepukai su špinatais

Ingredientai: Bulvės - 500 gramai, Pievagrybiai - 200 gramai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Špinatai - 300 gramai, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 1 skiltelė, Feta sūris - 150 gramai, Juodosios alyvuogės - 80 gramai, Grietinėlė, 35 % riebumo - .

Bulves nuskuskite ir išvirkite, smulkintus pievagrybius porą minučių pakepinkite aliejuje. Išgriebkite grybus, toje pačioje keptuvėje pakepinkite špinatus, česnaką ir svogūnus. Pagardinkite prieskoniais, sudėkite pievagrybius. Bulves supjaustykite griežinėliais ir išklokite kepimo formeles, tada supilkite paruoštą masę, apdėliokite alyvuogėmis ir sūriu, apipilkite grietinės ir grietinėlės padažu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.