Avižinių dribsnių pyragas su razinomis

Ingredientai: Avižiniai dribsniai - 1 stiklinė, Miltai - 1 stiklinė, Cukrus - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 4 vienetai, Sviestas - 5 valgomieji šaukštai, Grietinė - 5 valgomieji šaukštai, Razinos - 5 valgomieji šaukštai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukšteli.

Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite grietinę ir išlydytą sviestą. Suberkite miltus, razinas, kepimo miltelius ir avižinius dribsnius. Kepimo formą išklokite riebalais pateptu pergamentiniu popieriumi, sukrėskite išmaišytą tešlą ir kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug pusvalandį. Apliekite tirpintu šokoladu arba pabarstykite cukraus pudra.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

22,00 €
36 | 8 | S
7,00 €
36 | 8 | S
2,00 €
36 | 8 | S