Avižų ir bananų blyneliai (be miltų)

Ingredientai: Avižiniai dribsniai - 100 gramų, Bananai (nedideli) - 2 vienetai, Kiaušinis - 1 vienetas, Cinamonas - 1 žiupsnelis.

Avižinius dribsnius permalkite į miltus. Bananus sutrinkite šakute iki košės, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite, suberkite avižinius miltus, cinamoną. Papildomai galima įberti cukraus, jeigu mėgstate saldžiai, tačiau bananai suteikia pakankamai saldumo. Išmaišykite. Jeigu tešla labai tiršta, įpilkite šlakelį pieno ar vandens. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Jeigu turite nesvylančią keptuvę, tai riebalų nereikės. Blynelius kepkite įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki kol sutvirtės, apskrus. Sveikuoliški ir labai greitai paruošiami blyneliai, kuriems nereikia miltų. Tikrai labai skanūs!

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.