Bulvių krepšeliai su sūriu
Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Žalias kiaušinis - 1 vienetas, Virti kiaušiniai - 3 vienetai, Česnakas - 2 skiltelės, Lydytas sūrelis - 1 vienetas.
Nuskuskite bulves, nulupkite česnaką. Bulves stambiai sutarkuokite, pabarstykite druska. Po 5 minučių nuspauskite sultis. "Sausas" bulves sumaišykite su prieskoniais, žaliu kiaušiniu ir aliejumi. Po šauktą paruoštos masės sudėkite į formeles, paskirstykite, kad išeitų krepšeliai, ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie pusvalandį, kol apskrus. Išimkite iš orkaitės, leiskite atvėsti. Tuo tarpu paruoškite įdarą: sutarkuokite kiaušinius, česnaką ir sūrelį, įdėkite majonezo, išmaišykite. Išimkite krepšelius iš formelių, sudėkite į juos įdarą, papuoškite (galima naudoti morkas, alyvuoges, krapus) ir patiekite.