Citrininis šerbetas

Ingredientai: Citrinų sultys - 120 mililitrai, Riebi grietinėlė - 120 mililitrai, Pienas - 120 mililitrai, Cukraus pudra - 65 gramai.

Sumaišykite sultis, tarkuotą žievelę, grietinėlę, pieną ir cukraus pudrą. Sudėkite į indą (pageidautina, į nerūdijančio plieno, kad greičiau sustingtų) ir padėkite į šaldiklį 4-6 valandoms. Kas pusvalandį permaišykite, po to galima patiekti.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!