Faršu įdarytos paprikos

Ingredientai: paprikos - 4 vienetai, Faršas - 500 gramai, Morkų - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas.

Mėsą sumaišyti su pipirais,druska ir pjaustytu svogūnu. Nupjauti paprikos viršūnę, išimti sėklas, įdaryti mėsa. Morkas supjaustyti griežinėliais. Į puodą sudėti įdarytas paprikas, užpilti vandens, kad pusę jų apsemtų, sudėti morkas ir troškinti apie 45 min. ant lėtos ugnies.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.