Faršu įdarytos paprikos

Ingredientai: paprikos - 4 vienetai, Faršas - 500 gramai, Morkų - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas.

Mėsą sumaišyti su pipirais,druska ir pjaustytu svogūnu. Nupjauti paprikos viršūnę, išimti sėklas, įdaryti mėsa. Morkas supjaustyti griežinėliais. Į puodą sudėti įdarytas paprikas, užpilti vandens, kad pusę jų apsemtų, sudėti morkas ir troškinti apie 45 min. ant lėtos ugnies.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.