Gaivios varškės salotos

Ingredientai: Grūdėtoji varškė - 400 gramai, Agurkas - 1 vienetas, Ridikėliai - 6 vienetai, Grietinė arba jogurtas - 2 valgomieji šaukštai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis.

Ridikėlius ir agurką plonai supjaustykite. Sumaišykite su varške (nebūtina naudoti grūdėtąją, galite naudoti paprastą varškę), berkite druskos, pipirų, dėkite liesos grietinės ar jogurto be priedų. Šias salotas galite tiekti paskleistas ant skrebučio ar duonos riekės, jas taip pat labai gardu valgyti su virtomis bulvėmis. Bulves virkite su lupenomis.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

10,00 €
74 | 6-9 mėn.
2,00 €
36 | 8 | S