Garuose virtos daržovės

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 1 vienetas, Brokoliai - 1 vienetas, Morkos - 2 vienetai, Žirniai - 1 sauja, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 50 gramai.

Supjaustykite daržoves ir apvirkite garuose, sudėkite į keptuvę su tirpintu sviestu, apkepkite. Patiekite kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.