Greitas grybų apkepas

Ingredientai: Pievagrybiai - 500 gramai, Marinuoti kelmučiai - 200 gramai, Grietinėlė - 200 gramai, Sviestas - 50 gramai, Fermentinis sūris - 150 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Žalumynai - 1 pundelis.

Apkepkite svieste grybus ir smulkintą svogūną. Supilkite grietinėlę ir troškinkite 5 min. Sudėkite grybus į kepimo indą, pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 minučių. Papuoškite žalumynais ir patiekite.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.