„Grybukai“

Ingredientai: Virti kiaušiniai - 7 vienetai, Menkių kepenėlės - 1 skardinė, Majonezas - 1 arbatinis šaukštelis.

Kiaušinius nulupkite ir perpjaukite į 2 nelygias dalis (1/3 - storoji dalis, 2/3 - smailesnė). Mažesniosios atstos kepurėles, didesnės - pagrindus. Išimkite trynius į atskirą dubenėlį. Padarykite stiprią arbatą, sumeskite kepurėles ir pavirkite 10-15 minučių (skoniui tai jokios įtakos neturės, tačiau išeis labai graži spalva). Kol verda kepurėlės, paruoškite įdarą: šakute pertrinkite trynius, kepenėles ir majonezą. Įdarykite kotukus, apverskite, užmaukite kepurėles ir papuoškite žalumynais.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.