„Grybukai“

Ingredientai: Virti kiaušiniai - 7 vienetai, Menkių kepenėlės - 1 skardinė, Majonezas - 1 arbatinis šaukštelis.

Kiaušinius nulupkite ir perpjaukite į 2 nelygias dalis (1/3 - storoji dalis, 2/3 - smailesnė). Mažesniosios atstos kepurėles, didesnės - pagrindus. Išimkite trynius į atskirą dubenėlį. Padarykite stiprią arbatą, sumeskite kepurėles ir pavirkite 10-15 minučių (skoniui tai jokios įtakos neturės, tačiau išeis labai graži spalva). Kol verda kepurėlės, paruoškite įdarą: šakute pertrinkite trynius, kepenėles ir majonezą. Įdarykite kotukus, apverskite, užmaukite kepurėles ir papuoškite žalumynais.

Susiję straipsniai

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.