Įdaryti Canneloni
Ingredientai: Makaronai - 12 vienetai, Svogūnas - 1 galva, Kiaulienos faršas - 400 gramai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 50 gramai.
Makaronus (vamzdelius) virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Kiaulienos faršą pakepkite keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepkite tol, kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių. Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, galite apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje apie 10-15 minučių. Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, galite papuošti susmulkintais krapais ir užpilkite pomidorų padažu.