Įdaryti Canneloni

Ingredientai: Makaronai - 12 vienetai, Svogūnas - 1 galva, Kiaulienos faršas - 400 gramai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 50 gramai.

Makaronus (vamzdelius) virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Kiaulienos faršą pakepkite keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepkite tol, kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių. Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, galite apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje apie 10-15 minučių. Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, galite papuošti susmulkintais krapais ir užpilkite pomidorų padažu.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

7,00 €
36 | 8 | S
5,00 €
34 | 6 | XS
10,00 €