Indiška trinta morkų sriuba

Ingredientai: daržovių sultinys - 1 litras, Morkos - 1 kilogramas, kokosų pienas - 300 mililitrai, Karis, imbieras, cinamonas, trinti kmynai - 1 žiupsnelis.

Sultinį užvirinkite, įmaišykite kario, trintų kmynų, cinamono, imbiero bei pjaustytas morkas. Virkite apie 20 min., iki kol morkos bus minkštos. Tuomet sriubą sutrinkite. Įmaišykite kokosų pieną, praskieskite vandeniu iki norimo tirštumo. Ir dar kelias minutes pavirkite. Tiekite su šaukštu natūralaus jogurto be priedų ir šviežiomis, sukapotomis kalendromis, užberkite truputį kmynų.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.