Jautienos troškinys

Ingredientai: Lašiniai - 150 gramai, Jautiena - 300 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 3 skiltelės, Pomidorai - 2 vienetai, Bulvės - 6 vienetai.

Lašinukus, jautieną ir svogūnus supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepinkite, paskaninkite prieskoniais, įpilkite vandens ir patroškinkite. Sudėkite supjaustytus pomidorus ir bulves, pridėkite pagal skonį druskos ir pipirų, baikite troškinti. Pabarstykite žalumynais ir patiekite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.