Keksiukai su skystu įdaru

Ingredientai: Sviestas - 100 gramai, Tamsus šokoladas (70 %) - 200 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Tryniai - 3 vienetai, Kvietiniai miltai - 60 gramai, Cukraus pudra - 100 gramai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio.

Ištirpinkite šokoladą ir sviestą karšto vandens vonelėje, išmaišykite. Išplakite iki putų kiaušinius, trynius ir cukraus pudrą. Sumaišykite kiaušinius ir šokoladą, suberkite miltus ir druską, vėl išmaišykite. Supilkite į riebalais išteptas formeles ir kepkite įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių. Kraštai turi apkepti, o vidus likti skystas. Patiekite karštus, šiek tiek pabarstę cukraus pudra.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.