Keptas sūris

Ingredientai: Sūris - 400 gramai, Miltai - 140 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Malti džiūvesėliai - 6 valgomieji šaukštai.

Supjaustykie sūrį storomis riekutėmis, išplakite kiaušinius, įkaitinkite keptuvėje aliejų. Suvilgykite sūrį plakinyje, apvoliokite miltuose, vėl padažykite kiaušiniuose ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus, sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių, ir perdėkite į lėkštes.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.