Kepti ananasai su ledais
Ingredientai: Ananasai - 1 valgomasis šaukštas, Rudasis cukrus - 100 gramai, Apelsinai - 2 vienetai, Romas - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Ledai - 400 mililitrai.
Ananasą supjaustykite griežinėliais ir apvoliokite rudajame cukruje. Jei naudosite konservuotą ananasą - jį gerai nusausinkite. Ananasą pakepkite grilyje arba orkaitėje su trupučiu aliejaus maždaug 20 minučių (kiekvienai pusei). Ruošiame padažą. Ištirpinkite sviestą, supilkite išspaustas apelsinų sultis, romą ir likusį nuo ananasų cukrų. Kaitinkite apie 15 minučių. Iškeptus ananasus išdėliokite į lėkštutes, uždėkite ledų ir apipilkite padažu. Skanaus