Keptuvėje kepta pica

Ingredientai: Kiaušinis - 1 vienetas, Miltai - 5 valgomieji šaukštai, Grietinė - 5 valgomieji šaukštai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Pomidorai - 2 vienetai, Kumpis - 80 gramai, Pomidorų padažas .

Tešlai skirtus ingredientus sumaišykite. Kiekis nurodytas dviems nedidelėms picoms. Tešla yra skysta. Picos priedus galite rinktis pagal savo skonį. Juos iš anksto supjaustykite plonomis riekelėmis arba nedideliais kubeliais. Jeigu naudojate grybus, žalią mėsą, paukštieną ar pan., tai reikėtų iš anksto apkepinti arba išvirti. Picos tešlą pilkite į keptuvę su trupučiu gerai įkaitinto aliejaus, kepkite iki kol laikys formą, apverskite. Trumpam nuimkite nuo kaitros ir neišimant iš keptuvės aptepkite pomidorų padažu, sudėkite patinkančius picos priedus, užberkite prieskonių, sūrio. Paruošus picą, keptuvę grąžinkite ant ugnies, uždenkite ir kepkite dar apie 5-7 min. Taip pat iškepkite ir kitą picą. Greitai paruošiama ir labai skani pica!

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.