Kiaulienos kepsniai su vynuogėmis
Ingredientai: Kiaulienos kepsniai - 4 vienetai, Raudonosios vynuogės - 4 saujos, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Čiobreliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Raudonėliai - 2 valgomieji šaukštai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Skardą patepkite trupučiu aliejaus. Sudėkite plautas, nusausintas vynuoges. Jas apšlakstykite dar trupučiu aliejaus, apiberkite čiobreliais. Vynuoges kepkite apie 20 min. iki kol jos susiraukšlės ir ims trūkinėti. Kiaulienos kepsnius pamuškite, ištrinkite druska ir pipirais. Apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių po 5-7 min. iki kol pilnai iškeps. Kepsnius dėkite į lėkštes, uždėkite vynuogių ir užpilkite sučių iš skardos, pabarstykite raudonėliais. Tiekite su salotomis ar patinkančiu garnyru.