Kiaušinių ir obuolių salotos

Ingredientai: Obuoliai - 3 vienetai, Virti kiaušiniai - 3 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 100 mililitrai.

Sutarkuokite kiaušinius ir nuluptus obuolius be sėklų. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, užpilkite verdančiu vandeniu, o po 3 minučių nukoškite per sietelį. Sumaišykite salotinėje obuolius, kiaušinius, svogūną ir majonezą, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Dar kartą permaišykite ir patiekite.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.