Kokosiniai saldainiai

Ingredientai: Kondensuotas pienas - 500 gramai, Kokoso drožlės - 400 gramai.

Kondensuotą pieną supilkite į puodą ir kaitinkite ant nedidelės apie 1 valandą laiko. Paruoštą masę supilkite į indą, atšaldykite ir suberkite į ją kokoso drožles. Masę suminkykite, šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus ir apvoliokite drožlėse.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.