Kopūstų salotos su obuoliais

Ingredientai: Tamsių vynuogių kekė - 1 vienetas, Obuolys - 1 vienetas, Kopūstai - 300 gramai, Citrina - 1 vienetas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai.

Supjaustykite šiaudeliais kopūstus, nuluptą obuolį be sėklų, apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Suberkite vynuoges, viską užpilkite aliejumi, jei reikia - pabarstykite druska ir išmaišykite. Papuoškite žalumynais.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.