Kopūstų salotos su obuoliais

Ingredientai: Tamsių vynuogių kekė - 1 vienetas, Obuolys - 1 vienetas, Kopūstai - 300 gramai, Citrina - 1 vienetas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai.

Supjaustykite šiaudeliais kopūstus, nuluptą obuolį be sėklų, apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Suberkite vynuoges, viską užpilkite aliejumi, jei reikia - pabarstykite druska ir išmaišykite. Papuoškite žalumynais.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.