Lietiniai su vištienos ir sūrio įdaru

Skanūs ir nesudėtingai paruošiami lietiniai su maltos vištienos ir sūrio įdaru puikiai tiks pietums ar vakarienei. Tai labai geras ir praktiškas pasirinkimas, jei reikia sunaudoti vištienos likučius.
Lietiniams Jums reikės:
- 1,5 stiklinės miltų;
- 2 stiklinių pieno;
- 2 kiaušinių;
- 1 šaukšto aliejaus
- žiupsnelio druskos.
Įdarui:
- 400 g virtos ar keptos vištienos;
- 1 mažo svogūno;
- 1–2 skiltelių česnako;
- 150 g sūrio;
- pagal skonį druskos, pipirų;
- šlakelio aliejaus kepimui.
Gaminimas:
- Iškepkite lietinius. Kiaušinius išplakite su druska, supilkite pieną ir aliejų, perplakite.
- Įsijokite miltus, perplakite, kad neliktų gumuliukų.
- Palikite tešlą 15–20 min. pastovėti, tada iškepkite plonus lietinius.
- Paruoškite įdarą. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje iki auksinės spalvos, pridėkite česnako ir dar minutėlę pakepkite.
- Vištieną sumalkite ar smulkiai supjaustykite, sumaišykite su apkepintu svogūnu, tarkuotu sūriu, pagardinkite druska, pipirais.
- Įdarykite lietinius. Į kiekvieną lietinį įdėkite įdaro, susukite suktinuką arba sulankstykite vokelius.
- Apkepkite keptuvėje, kol apskrus iš abiejų pusių.